Teemme fiksuja hommia fiksujen ihmisten kanssa. Vuorovaikutuksen kenttien kehittäminen ja Muutosmuotoiluosaaminen kuuluvat kaikille. Työskentelemme siis kaikkien kanssa.

Emme erottele julkista ja yksityistä. Kolmatta sektoriakaan. Asiakaskokemus ja elämykset sekä sujuvat ja merkitykselliset palvelut kuuluvat kaikille.

1

SoTe- järjestelmän toimijat

2

Työvoiman ja elinkeinojen kehittäjät

3

Julkinen johtaminen

4

Seutujen menestystä rakentavat kasvuyritykset


Niinku mitä?

Usein asiakkaallamme on menossa jokin muutos, jonka eteenpäin viemiseen he tarvitsevat apua. SoTe on isojen muutosten tuulissa. Muutosmuotoilu heidän kontekstissaan saattaa tarkoittaa monenlaisia asioita.

Se voi tarkoittaa koulutuspäivää tai kokonaista koulutuskokonaisuutta, työn uudelleen muotoilua, avoimen digitaalisen maailman näkyvyyden ja näkyväksi tekemisen kasvattamista tai uudistamista, messuosaston muotoilua tai vaikkapa kokonaan uuden liiketoiminnan muotoilemista.

Koska emme tiedä mitä tarvitset, olisi varsin tyhmää yrittää myydä tässä sitä sinulle. Kasaamme mielellämme eri kokoisia paketteja tarpeittesi mukaan.

Emme silti tee mitä tilaat, vaan mitä tarvitset. Emme ole ylimielisiä, mutta uskomme, että vain kysymällä emme välttämättä tekisi oikeita asioita. Tavataan siis ja jutellaan. Katsotaan mitä voimme tehdä toimintanne ja vuorovaikutuksen kenttänne muotoilemiseen.


  • Uuden työn ja vuorovaikutuksen kenttien muotoilu
  • Konseptointi ja yhteiskehittäminen
  • Konsultointi
  • Näkyväksi tekeminen eri digitaalisissa vuorovaikutuksen kentissä (valokuva, teksti, liikkuva kuva jne.)
  • Koulutukset ja luennot
  • Kokeilukulttuurin edistäminen