Muutosmuotoilija-koulutus

Vuonna 2020 muotoilu on mahdollistanut hyvinvoinnin kasvun epävarmassa maailmassa. Muutosmuotoilusta on tullut osa elinkeinoelämän ja julkisen sektorin ydinosaamista. Me teemme sen. 

Koulutus alkaa helmikuussa 2016

Työelämä muuttuu rajummin, arvaamattomammin ja nopeammin kuin koskaan. Suomalainen yhteiskunta tarvitsee menestyäkseen monipuolista muotoilualan osaamista. Työprosessit, palvelutuotteet ja konseptit on muotoiltava uudestaan, jotta kilpailukykymme voi palata. Muotoiluosaaminen tulee olemaan yksi keskeisimpiä elinkeinoelämän osaamisalueita. Globaalit markkinat ja digitalisaatio avaa muotoilulle aivan uusia mahdollisuuksia. Voimme tuotteistaa työtämme ja myydä sitä globaalisti. Voimme hankkia kumppanuuksia ja tehdä omaa osaamistamme näkyväksi uusissa digitaalisissa kanavissa. Muutosmuotoilijoina yhdistämme tilan, toimintakulttuurin ja rakenteiden muutoksen muotoilun yhdeksi toimivaksi elementiksi. Monipuolista ja mielenkiintoista. Maailma on avoin. Tule ja tartu siihen.

Haku koulutukseen on käynnissä TE- toimiston sivulla. Mene ”Haussa oleva työvoimakoulutus”- kohtaan ja hae koulutuksen numerolla: 663430, Muutosmuotoilija -Muotoilija liiketoiminnan edistäjänä.

Lisätietoa Muutosmuotoilijoiden blogissa: muutosmuotoilu.blogspot.fi